MENÚ DEGUSTACIÓ
(pot ser Omnívor, Vegetarià, Vegà i/o Sense Gluten)
Còctel de gambes
•
Caneló de carbassó i mongeta tendra amb Tou dels Til·lers *
•
Coca d'albergínia, mel de ceba i cacauet
•
Arròs de cloïsses, bajocons i pebrots de Padrón *
•
Rap amb pebrot escalivat i suc de carn
•
Peus de porc farcits de ceps amb hummus i taparons *
•
Gelat de préssec especiat i crema d'ametlla
•
Flam de formatge Idiazabal, merenga i fruits vermells *
Tast de 4*: 40 € Tast de 8: 55 €

Vieires, fonoll, cítrics i avellanes
21
Foie mi-cuit, brioix i poma àcida
20
Crema de carbassa, bròquil i ravioli de formatge
18
Sarsuela
26
Bacallà i ajoarriero
22
Cua i api-rave
22
Magret d'ànec i agredolç de maduixots
23
Vieires, fonoll, cítrics i avellanes
..............
21
Foie mi-cuit, brioix i poma àcida
..............
20
Crema de carbassa, bròquil i ravioli de formatge
..............
18
Sarsuela
..............
26
Bacallà i ajoarriero
..............
22
Cua i api-rave
..............
22
Magret d'ànec i agredolç de maduixots
..............
23

BLANCS
Blanc de Serè
19
A Part
30
Aloers
33
NEGRES
Brutal
19
Brunus
30
Negre Natural
31
CAVA
MF La Senyora
19
BLANCS
Blanc de Serè
........
19
A Part
........
30
Aloers
........
33
NEGRES
Brutal
........
18
Brunus
........
30
Negre Natural
........
31
CAVA
MF La Senyora
........
19


Tel. +34 933 313 275 | restaurant@petitpau.cat | Carrer Espanya Industrial 22, 08014 Barcelona
MENÚ DEGUSTACIÓ
(pot ser Omnívor, Vegetarià, Vegà i/o Sense Gluten)
Còctel de gambes
•
Caneló de carbassó i mongeta tendra amb Tou dels Til·lers *
•
Coca d'albergínia, mel de ceba i cacauet
•
Arròs de cloïsses, bajocons i pebrots de Padrón *
•
Rap amb pebrot escalivat i suc de carn
•
Peus de porc farcits de ceps amb hummus i taparons *
•
Gelat de préssec especiat i crema d'ametlla
•
Flam de formatge Idiazabal, merenga i fruits vermells *
Tast de 4*: 40 € Tast de 8: 55 €
Vieires, fonoll, cítrics i avellanes
21
......................
Foie mi-cuit, brioix i poma àcida
20
......................
Crema de carbassa, bròquil i ravioli de formatge
18
Sarsuela
26
......................
Bacallà i ajoarriero
22
......................
Cua i api-rave
22
......................
Magret d'ànec i agredolç de maduixots
23
......................

BLANCS
Blanc de Serè 19
......................
A Part 30
......................
Aloers 33
......................
NEGRES
Brutal 19
......................
Brunus 30
......................
Negre Natural 31
......................
CAVA
MF La Senyora 19
......................
