• Català
  • English
  • …………..
  • INICI
  • MENÚ
  • RESERVES
  • REGALA
  • CONTACTE

Petit Pau Restaurant Barcelona Petit Pau Restaurant Barcelona Petit Pau Restaurant Barcelona Petit Pau Restaurant Barcelona

    10

Petit Pau Restaurant BarcelonaPetit Pau Restaurant Barcelona

  • Català
  • English
  • …………..
  • INICI
  • MENÚ
  • RESERVES
  • REGALA
  • CONTACTE

MENÚ D'HIVERN

(pot ser Omnívor, Vegetarià, Vegà i/o Sense Gluten)

Sopa de Ceba
•
Faves a la Catalana *
•
Xató de Calamar
•
Arròs de Galera i Carxofa *
•
Bacallà amb Bolets
•
Xai i Col *
•
Pinya a la Crema
•
Mel i Mató *

 

Tast de 4*: 40 €   Tast de 8: 55 €
Vieires, fonoll, cítrics i avellanes
21
Foie mi-cuit, brioix i poma àcida
20
Crema de carbassa, bròquil i ravioli de formatge
18
Sarsuela
26
Bacallà i ajoarriero
22
Cua i api-rave
22
Magret d'ànec i agredolç de maduixots
23
Vieires, fonoll, cítrics i avellanes
..............
21
Foie mi-cuit, brioix i poma àcida
..............
20
Crema de carbassa, bròquil i ravioli de formatge
..............
18
Sarsuela
..............
26
Bacallà i ajoarriero
..............
22
Cua i api-rave
..............
22
Magret d'ànec i agredolç de maduixots
..............
23

BLANCS

Blanc de Serè
19
A Part
30
Aloers
33

NEGRES

Brutal
19
Brunus
30
Negre Natural
31

CAVA

MF La Senyora
19

BLANCS

Blanc de Serè
........
19
A Part
........
30
Aloers
........
33

NEGRES

Brutal
........
18
Brunus
........
30
Negre Natural
........
31

CAVA

MF La Senyora
........
19
DESCARGAR EN CASTELLANO

Tel. +34 933 313 275      |      restaurant@petitpau.cat      |      Carrer Espanya Industrial 22, 08014 Barcelona

MENÚ D'HIVERN

(pot ser Omnívor, Vegetarià, Vegà i/o Sense Gluten)

 

Sopa de Ceba
•
Faves a la Catalana *
•
Xató de Calamar
•
Arròs de Galera i Carxofa *
•
Bacallà amb Bolets
•
Xai i Col *
•
Pinya a la Crema
•
Mel i Mató *

Tast de 4*: 40 €   Tast de 8: 55 €

 
Vieires, fonoll, cítrics i avellanes
21
......................
Foie mi-cuit, brioix i poma àcida
20
......................
Crema de carbassa, bròquil i ravioli de formatge
18

 

Sarsuela
26
......................
Bacallà i ajoarriero
22
......................
Cua i api-rave
22
......................
Magret d'ànec i agredolç de maduixots
23
......................

BLANCS

Blanc de Serè   19
......................
A Part  30
......................
Aloers  33
......................

NEGRES

Brutal  19
......................
Brunus  30
......................
Negre Natural  31
......................

CAVA

MF La Senyora  19
......................

 
DESCARGAR EN CASTELLANO
Tel. +34 933 313 275
restaurant@petitpau.cat
Carrer Espanya Industrial 22, 08014 Barcelona