SPRING MENU
(can be Omnivore, Vegetarian, Vegan and/or Gluten Free)
Green Onions Royal
•
Egg and Asparagus *
•
Clams with Morel Mushrooms
•
"Morcilla" Paella *
•
Catalan Octopus Stew
•
Calf Sweatbread and Jerusalem Artichoke *
•
Coconut Rice Pudding
•
Strawberry Pavlova *
4 courses* menu: 40 € 8 courses menu: 55 €

Vieires, fonoll, cítrics i avellanes
21
Foie mi-cuit, brioix i poma àcida
20
Crema de carbassa, bròquil i ravioli de formatge
18
Sarsuela
26
Bacallà i ajoarriero
22
Cua i api-rave
22
Magret d'ànec i agredolç de maduixots
23
Vieires, fonoll, cítrics i avellanes
..............
21
Foie mi-cuit, brioix i poma àcida
..............
20
Crema de carbassa, bròquil i ravioli de formatge
..............
18
Sarsuela
..............
26
Bacallà i ajoarriero
..............
22
Cua i api-rave
..............
22
Magret d'ànec i agredolç de maduixots
..............
23

BLANCS
Blanc de Serè
19
A Part
30
Aloers
33
NEGRES
Brutal
19
Brunus
30
Negre Natural
31
CAVA
MF La Senyora
19
BLANCS
Blanc de Serè
........
19
A Part
........
30
Aloers
........
33
NEGRES
Brutal
........
18
Brunus
........
30
Negre Natural
........
31
CAVA
MF La Senyora
........
19


Tel. +34 933 313 275 | restaurant@petitpau.cat | Carrer Espanya Industrial 22, 08014 Barcelona
SPRING MENU
(can be Omnivore, Vegetarian, Vegan and/or Gluten Free)
Green Onions Royal
•
Egg and Asparagus *
•
Clams with Morel Mushrooms
•
"Morcilla" Paella *
•
Catalan Octopus Stew
•
Calf Sweetbread and Jerusalem Artichoke *
•
Coconut Rice Pudding
•
Strawberry Pavlova *
4 courses* menu: 40 € 8 courses menu: 55 €
Vieires, fonoll, cítrics i avellanes
21
......................
Foie mi-cuit, brioix i poma àcida
20
......................
Crema de carbassa, bròquil i ravioli de formatge
18
Sarsuela
26
......................
Bacallà i ajoarriero
22
......................
Cua i api-rave
22
......................
Magret d'ànec i agredolç de maduixots
23
......................

BLANCS
Blanc de Serè 19
......................
A Part 30
......................
Aloers 33
......................
NEGRES
Brutal 19
......................
Brunus 30
......................
Negre Natural 31
......................
CAVA
MF La Senyora 19
......................
